Kinderfeestjes


Hieronder vindt u het programma en aanvullende informatie voor een kinderfeestje dat u kunt houden bij Ponyclub De Schieruiters.

We gaan uit van een minimaal aantal van zes deelnemers en een maximum aantal van tien.

  • 14.30 uur  –  Ontvangst met een glas limonade en een plak cake. Hierna wordt er gezongen voor de jarige en is er tijd om cadeautjes uit te pakken.
  • 15.00 uur  –   Daarna nodigen we de deelnemers van het feestje allemaal uit om kennis te maken met onze vereniging in de vorm van een puzzeltocht.
  • 15.30 uur  –  Na afloop hiervan is het inmiddels tijd om, onder begeleiding van een instructrice, de pony’s te borstelen en op te zadelen en kunnen de ruiters zich gereed maken voor een lesje paardrijden.
  • 16.00 uur  – Er zal worden gestart met een groep van maximaal 5 kinderen die na een half uur wordt gewisseld. Het is de bedoeling dat ieder kind een   half uur paard/pony zal rijden en ook dat de kinderen zonder paard zullen deelnemen aan spelletjes.
  • 17.00 uur  –  Na afloop moeten de dieren naar stal worden gebracht en worden afgezadeld.
  • 17.30 uur  – Handen wassen en aan tafel. Het eten zal bestaan uit patat met een saus naar keuze. Tevens kan er een keuze worden gemaakt tussen een kroket, een frikadel of vier kleine kaassoufflés. Met hierbij een glas limonade.

Tijdens het eten zal aan iedere deelnemer een paardrij-diploma worden uitgereikt en natuurlijk voor de jarige een mooi aandenken aan het feestje. Na afloop van het eten krijgt iedere deelnemer ook nog een zakje snoep mee naar huis.

Mochten over het programma nog vragen zijn, dan horen we dit graag. De tijdstippen zijn een indicatie, het kan zijn dat er iets eerder met het volgende onderdeel van het programma zal worden aangevangen. Het onderdeel paardrijden zal altijd één volledig uur in beslag nemen.

Om het rijden zo veilig mogelijk te houden, vragen we u om een aantal volwassenen mee te nemen, die naast de pony’s zullen lopen tijdens het rijden.

De kosten bedragen € 20,00 per deelnemer. De kosten zijn berekend per deelnemer (kind), dus hierbij zijn geen consumpties voor de begeleiders ingecalculeerd. Wij hebben hiervoor wel een oplossing.  Het is mogelijk om tegen betaling van de gewone kantineprijzen extra consumpties voor de begeleiders te kopen.  Onze kantineprijzen zijn laag.