Pensionstalling


Op onze vereniging is het ook mogelijk om een eigen dier te stallen. We hebben pony- en paardenstallen.

 

De prijzen voor de verschillende stallen vindt u op de pagina Tarieven.  In de prijzen van de stallen zit één keer per week een groepsles inbegrepen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het hooi en kuil. In de zomer kan uw pony of paard drie uur per dag op de wei staan.

 

Wij zijn een vereniging en dat houdt in dat we op vrijwilligers draaien. U dient zelf uw pony-/paardenstal dagelijks uit te mesten, bakjes met voer klaar te zetten en uw pony/paard te voorzien van hooi of kuil. Uw pony/paard wordt drie keer per dag gevoerd. De voerbeurten verdelen we onder de leden, dus u heeft een vaste voerbeurt per week. Daarbuiten heeft u een werkverplichting van 4 uur per maand.

 

U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die onze vereniging aanbiedt. U bent altijd in de gelegenheid om in een binnenbaan te rijden. We hebben meerdere plaatsen waar u uw pony/ paard kunt longeren of losgooien. We hebben paddocks die u kunt huren om uw pony/paard in te zetten. Deze paddock is dan uw paddock die u eventueel deelt met stalgenoten. U onderhoudt de paddock zelf.

 

Uw dier mag gedurende de hele dag in uw paddock staan en in de zomer drie uur per dag in de wei. Uw pony/paard dient u zelf in en uit de paddock/wei te zetten/halen. Dit kunt u uiteraard ook afspreken met een stalgenoot.

 

Nog vragen? Stuur een mail naar info@pcdeschieruiters.nl of kom een keer gezellig langs!